UTVÄNDIGA JALUSIER

rolety zewnętrzne

System för externa jalusier som AM Okna erbjuder är ett universellt system som möjliggör en flexibel anpassning av jalusilådan till individuella behov.

 

Våra utvändiga jalusier består av PVC tillverkad i högsta kvalitet, som även är miljövänliga och helt blyfria och kan utrustas med integrerade myggnät eller elektrisk styrning.

 

Systemet har konstruerats baserat på många års erfarenhet och kunskap av experter och utövare av jalusiindustrin, uppfyller alla behov och krav som ställs för dessa produkter på den moderna marknaden.

 

Enkelt och intuitivt jalusi systemet. I jakten på teknisk perfektion, har vi inte glömt den visuella sidan av produkten och kvaliteten på alla komponenter. AM Okna tillhandahåller utvändiga jalusier för alla typer av byggnader i olika versioner.

   

Skydd mot temperatursvängningar

 

Fönster med jalusier kan avsevärt bidra till att minska den termiska trögheten i rummet och har bättre skydd mot värmeförluster . Detta minskar avsevärt kostnaderna för uppvärmning - besparingarna kan bli så höga som 40%. Att sänka ner jalusierna under sommaren förhindrar överhettning av lokalerna. Detta i praktiken löses genom kylning av temperaturen till en bekväm nivå, vilket även leder till betydande besparingar.

 

Ljudisolering

 

När det gäller byggnader som ligger i områden med högtrafikerade vägar, järnvägsstationer, flygplatser etc, blir bullerskydd allt viktigare. Korrekt monterade rulljalusier kan reducera nivån av de inre ljuden, även med flera decibel.

 

Privatliv

 

Utomhus persienner tillåter dig att effektivt skydda er från nyfikna ögon från utomstående personer. Denna lösning garanterar en tydlig avgränsnad zon av privatlivet och isolering från omvärlden.

 

AM Okna rulljalusier är det bästa valet för alla som värderar moderna skyddslösningar.


Myggnät och insektsnät

 

Kunder som är endast intresserade av myggnät behöver inte köpa rulljalusier. För att täcka kundernas behov att få skydd mot insekter så erbjuder AM Okna:

  • Myggnät i karm (Väldigt enkel installation utan att behöva skruva eller borra i fönstret)
  • horisontella eller vertikala glidbara nät
  • Myggnät med gångjärn för dörrar
  • Skjutbara myggnät för dörrar
KONTAKT

AM OKNA B. Szymkowiak Sp. z o.o. Sp. k., Podmiejska 21a, 66-400 Gorzów Wlkp, Polen, Telefon (+48) 95 727 85 63 e-mail: info@amokna.eu