ALUMINIUM

AM Okna erbjuder högkvalitets- aluminium för både fönster och dörrar, vikdörrar och skjutbara fönster, fasadgardiner, uterum, producerade i befintliga system från Aliplast eller Aluprof.

Våra produkter finns i olika färger och strukturer:

 • Realistiska färger = matt
 • Strukturell lack = metallic struktur färger
 • Träimitation
 • Anodiserad lack
 • Anodisering
 • Matt / Glans

Aluprof MB 70

Aluprof MB-70 är ett högpresterande och fullt integrerat fönster och dörrsystem med Uf från 1,0 W / (m²K). På grund av den speciellt utformad polyamid brytningen och extruderade tätningslister som är inbyggda i aluminiumprofilen erbjuder utmärkt värmeisolerings prestanda med Uf värden från 1,0 W / m²K och har ljudreducerande egenskaper. Utbudet är helt lämpligt för installation i låga- liksom höga byggnader, för nya byggnader och renoveringsprojekt.


Aliplast Visofold

Vikdörren med en bruten köldbrygga gör att kan du skapa stora passager. Systemet är uppbyggt med hjälp av en ram i vilken rörliga delar eller element är placerade på ett sådant sätt att det är möjligt att vika elementen till vänster eller höger. Dessa element och bågar stöds av gångjärn installerade på en post. Vid botten av stolpen som är uppburen av en valsmekanism som glider längs tröskel profilen medans vid toppen styrs den av en annan valsmekanism . Det finns flera möjliga kombinationer av element och bågar.


Aluprof MB-77 HS / HI

MB-77 HS "Lift & Slide" dörrlösning är perfekt för att ansluta inre utrymmen eller uterum med utsidan eller med eran balkong, terrass eller trädgård. Tillhandahålla både en smidig och tyst skjutdörr med en max vikt per båge på otroliga 400 kg. Konstruktion kan produceras upp till 3,2meter höjd och bågbredd upp till 3,3meter, få fördelarna med en vacker dag utanför in i din bostad. MB-77 HS är en stor utrymmesbesparande lösning och inkräktar inte på det fria utrymmet utanför de inre eller yttre gränser ramen, utan någon kompromiss. Finns tillgänglig i två olika alternativ, när det gäller nivån på den termiska prestandan, så kan MB-77 HS kategoriseras som "ST" och "HI" standard eller mycket isolerad(highly insulated). Utformning och arrangemanget av systemprofiler möjliggör lyxiga öppningar av stora dimensioner, det är möjligt att använda antingen två eller treglas.


Aliplast Superial

Den här serien av högkvalitativa profiler med termisk brytning är lämplig där det krävs högre standerder för akustisk och termisk isolering.


Aluprof MB-60 / MB-60 HI

MB-60 är ett stabilt, universalt och fullständigt fönster och dörrsystem för alla olika typer av applikationer som kräver förbättrad termiska prestandan vid olika behov av olika marknadssegment. Det breda utbud av kompatibla komponenter gör det möjligt att konstruera olika element från grundläggande värmeisolerade fönster och dörrar, gör det möjligt att tillverka vridfönster och fönster med dolda bågar, även fönster till industribyggnader med det stålaktiga utseendet och säkerhetsdörrar. Majoriteten av system sorter finns i både standard och HI version med ökade värmeisolerande egenskaper.


Så enkelt steg till perfektion med nya systemet SoEasy. Lösningar av profiler med integrerade tätningslister i karm- och glaslisten.

 • SETH – Uf från 0,81 W/m2K – basic system med karm + båge 83 mm
 • HAPI - Uf från 0,97 W/m2K – system med dold båge
 • AMON – Uf från 0,98 W/m2K - imiterar utseendet av stålprofiler, ideal komposition med klinker.
 • CHEPRI – Uf från 1,00 W/m2K – utseende som träfönster
 • MUT – Uf från 0,94 W/m2K – utseende som industriella träfönster
soEasysoEasy
ALUMINIUM
ALUMINIUM
ALUMINIUM
ALUMINIUM
ALUMINIUM
ALUMINIUM
KONTAKT

AM OKNA B. Szymkowiak Sp. z o.o. Sp. k., Podmiejska 21a, 66-400 Gorzów Wlkp, Polen, Telefon (+48) 95 727 85 63 e-mail: info@amokna.eu