AM STYLE

AM Okna skapade en stil av produkter baserade på de vanligaste kundkrav, som du kan se nedan.


Ideal 7000 "Powerdur inside" är en innovativ teknik av PVCprofiler med speciella termoplastiska insatser gjorda med glasfiberförstärkt Ultradur® High Speed. Dessa insatser ersätter framgångsrikt stål som används i de konventionella PVC fönsterkarmar, för att ge ännu bättre värmeisolerande egenskaper med samma mekaniska egenskaper i fönstret.

SILENCE CITY

SilenceCity är en lösning med specifika parametrar för ljudisolering. Denna produkt är värmeisolerande och har även dämpning av ljudvågor av störande frekvenskarakteristik från t.ex trafikbuller. Lösningen föreslås till hus som är nära hårt trafikerade gator.

Glas specifikation: 33.1 SI XN/SWS/4/SWS/4 XN Ug= 0,5-0,6 W/(m2k)


SAFE KIDS

SafeKids är en lösning med ESG (Härdat glas), som säkerställer en hög hållfasthet i fallet mot stötar mot glaset och ifall det skulle gå sönder bryts det ner i väldigt små bitar. Vi har förberett ett paket av denna produkt med ökad styrka och för att ge skydd mot skador.

Glas specifikation: ESG 4 XN/18/4/18/ESG 4 XN


ECO TERM

EcoTerm är en lösning med mycket bra isoleringsvärde och det föreslås för energieffektiva byggnader, särskilt för fönster i nordläge. Denna sida är den minst solbelysta delen av byggnaden och därför är det också det mest utsatta för hypotermi.

Glas specifikation: 4 XN/SWS/4/SWS/4 ONE Ug= 0,5-0,6 W/(m2k)


ECO SUN

EcoSun är en perfekt lösning med en ny generation av glas med hjälp av avancerad låg-E ytbeläggning för att behålla värmen inne i rummet och för att få mer fri energi inne i ditt hus. Det här glaset gör att du också att du kan njuta av dagsljuset ännu mer.

Glas specifikation: 4 LUX/18 SWS/4/18 SWS/4 LUX Ug= 0,6-0,7 W/(m2k)


SAFE HOME
KONTAKT

AM OKNA B. Szymkowiak Sp. z o.o. Sp. k., Podmiejska 21a, 66-400 Gorzów Wlkp, Polen, Telefon (+48) 95 727 85 63 e-mail: info@amokna.eu