blueSmart

blueSmart

blueSmart - ett system där nycklarna är bärare av tillgång till data och utbytet med en läsare eller en elektronisk insats installerad i dörren är via trådlöst nätverk.

Tack vare den virtuella överföringen av information är det inte nödvändigt att manuellt programmera insatserna i enskilda dörrar. På den centrala datorn går administratören in för enskilda användare. Alla organisationsförändringar kan skrivas in i systemet med några få klick. Du kan låsa förlorade nycklar och ange nya åtkomstscheman när som helst. Åtkomsträttigheter kan tillfälligt begränsas, och ingångar och utgångar som styrs i det elektroniska registret.

Systemet monteras snabbt och enkelt, eftersom det inte kräver kablar, som befintliga elektroniska lösningar, och elektroniska insatser har samma dimensioner som traditionella insatser. De är utrustade med mycket effektiva batterier och minne om de senaste 2000 händelserna (med datum och tid). blueSmart är kompatibel med tidskontrollsystem, larmsystem, energihantering i en byggnad etc. Ett system kan bestå av upp till 195 000 insatser eller nycklar.

blueSmart


KONTAKT

AM OKNA B. Szymkowiak Sp. z o.o. Sp. k., Podmiejska 21a, 66-400 Gorzów Wlkp, Polen, Telefon (+48) 95 727 85 63 e-mail: info@amokna.eu