OM OSS

amokna

AM Fönster och AM OKNA B.Szymkowiak – en familj

Vi är en polsk tillverkare som erbjuder PVC och Aluminium fönster & dörrar med producentrabatt. Det innebär att våra polska fönster och dörrar är billigare än att köpa dom med mellanhänder för dom kommer direkt från fabriken utan extra kostnader. Vårat erbjudande är för privatpersoner samt för företag. Vi ger alla möjligheten att köpa våra fönster och dörrar till låga priser genom användning av den senaste tekniken inom maskiner och teknologier i våran nya produktionsanläggning vilket reducerar en stor del av kostnaden.

AM Okna är ett polskt familjeföretag vid namn AM Okna eller Beata Szymkowiak här i Polen. Bland dom få företag på marknaden, så kan AM Okna erbjuda produkter direkt från våran PVC eller aluminiumtillverking samtidigt som Aluminium fönster, fasader, eller även uthus och skjutdörrar. Produktionen är i Gorzów Wielkopolski i Polen. Våran andra produktionskedja vilket är 3 gånger större än aluminiumproduktionen, ligger i Skwierzyna och kan erbjuda alla möjliga konstruktioner. Gorzów Wielkopolski (Polen) och i Skwierzyna (Polen) som kan nås 122 km från Berlin, nästan två timmar med bil. Från Sverige så är bästa vägen att ta färjan från Ystad till Świnoujście. och sedan så är det ungefär 150 km kvar att köra till oss i Gorzów Wielkopolski.

Våran nya produktion för PVC fönster & dörrar

Detta året öppnade vi våran nya produktion för PVC fönster & dörrar, för att få en lägre produktionskostnad, för att kunna exportera fönster och dörrar till ett bättre pris. Vi väntar fortfarande på att dom nya kontoren ska bli klara. AM Fönster njuter av att möta kunder från hela världen i våra kontor. Senaste besöken vi har haft är från kunder från Norge och Sverige. Varje möjlighet vi har att möta våra kunder tas av AM Fönster och AM OKNA.AM Okna Export till Europa och Kanada

AM Okna Export till Europa och Kanada

AM Okna har verkligen vuxit på den polska och tyska marknaden, så våra lastbilar hinner knappt tillbaka innan dom åker igen. För våra skandinaviska kunder så använder AM Fönster oftast externa företag för att minska tiden för att vänta till tillgängliga lastbilar eller bara för att ta reda på bättre priser. På den senaste tiden så samarbetar vi med ett transportbolag vid namnet Freja som verkligen gör ett bra jobb och våra Svenska kunder är ytterst nöjda med transporten och servicen dom erbjuder. Våra kunder har möjligheten att köpa fönster och dörrar från Polen med transport till var dom vill i hela världen, det spelar ingen roll om det är med AM Okna's lastbilar eller något utomstående företag. Varje kund har möjligheten att välja från var dom vill ta sin transport!


Ni kan även hitta oss på sociala medier - våran facebook sida

Ni kan kontakta oss utan att behöva komma till Polen. Alla kan kontakta oss på denna hemsida, skicka email eller ringa till oss! Våra arbetare talar polska, svenska och engelska. Vi har även en annan avdelning endast för den tyska marknaden. Vi skapade även en facebook sida: AM Fönster fabrik. Våra kunder har möjlighet att skriva kommentarer, eller läsa poster som vi har förberett för dem. Våran facebook kommer användas mest för att visa referensbilder som våra kunder gett oss, samt lite kort information, nyheter och för att hålla kontakt med våra kunder. Vi har även en polsk, tysk, och en engelsk hemsida som redan AM Okna’s grafiker arbetar på att uppdatera information samt att ändra design.

AM Okna partners och export

AM Okna tillverkar billiga fönster av den senaste generationen, som kombinerar den senaste tekniken med den högsta komfort. AM Okna‘s varumärke har erkänts inte bara av kunder på den inhemska marknaden, men även i Sverige, Tyskland, Schweiz, Frankrike, Holland, Belgien, Irland, Storbritannien, Norge, Italien, Tjeckien, det har även hänt att vi har sålt till Kanada, Afrika och även till Island, Ni kan se referensbilder i vårat galleri!

Varje år så exporterar vi 80% av våra produkter.

Partners

Våra fönster tillverkas av ALUPLAST PVC - profiler - tyskt system - den europeiska marknadsledaren inom tillverkning av blyfria profiler till varma fönster och dörrar, Beslagen kommer från WinkHaus, IPA och GreenteQ. Glaset från glasföretaget Glassolutions Saint-Gobain. Våra aluminiumprofiler kommer från Aluprof samt från Aliplast.

Vi samarbetar även med: Veyna, Aereco, Fakro Roof Windows, Fakro, Hoppe och Perfecta. AM Okna produkter uppfyller mycket strikta regler och normer i EU. Vi förstår att välja fönster är en långsiktig investering. Moderna fönster måste uppfylla särskilt höga krav nu. Krav på fönster i framtiden är: energieffektivitet, skydd mot buller, estetik, hållbarhet, tillförlitlighet och enkel rengöring.

KONTAKT

AM OKNA B. Szymkowiak Sp. z o.o. Sp. k., Podmiejska 21a, 66-400 Gorzów Wlkp, Polen, Telefon (+48) 95 727 85 63 e-mail: info@amokna.eu