Smarta öppningssensorer med trådlös teknik

Intelligent och energieffektivt boende baserat på trådlösa kontakter som är fästa på fönsterbågar och karmar som rapporterar om fönstret är stängt eller öppet... men det är inte allt! Tekniken är kompatibel med en rad olika elektroniska enheter från olika tillverkare. Därför är det enkelt att ansluta dessa trådlösa kontakter på fönster med andra intelligenta system. Detta gör det möjligt att till exempel ställa in element så att det stängs av automatiskt när fönstret öppnas. Det går även att ansluta ditt larm till att tända lamporna om ett fönster är öppnet. De trådlösa kontakterna finns i två versioner: en verson som är monterad på fönstret och en verson som är dold i fönstret.

Smarta öppningssensorer med trådlös teknik

Nu kan du använda din telefon för att kontrollera om dina fönster är stängda medan du är långt hemifrån - tack vare de komponenter som är kompatibla med Smart Home-teknik från Winkhaus. De innovativa trådlösa kontakterna kommunicerar i EnOcean-radiostandard och är kompatibla med andra enheter

Smarta öppningssensorer med trådlös teknik

Smarta öppningssensorer med trådlös teknik


Det trådlösa reläet är utformat som ett gränssnitt mellan de trådlösa kontakterna i Winkhaus och konventionella inkopplade system (t ex larmsystem). Upp till 20 trådlösa kontakter kan snabbt och enkelt läras in i ett trådlöst relä. Därför är den särskilt lämpad för eftermontering till larmsystem i befintliga byggnader eller för expansion av befintliga larmsystem.
I stället för att dirigera kabel till alla fönster i byggnaden måste kablar endast dirigeras från larmsystemet till några viktiga punkter för att säkerställa valfri trådlös täckning med trådlöst relä. Sedan tar det trådlösa reläet över signalöverföringen till de trådlösa kontakter som installerats i fönstren från dessa punkter.

Programmeringen av trådlösa reläer är harmoniserad för användning i larmsystem. Därför känner trådlösa reläer till exempel trådlösa kontakter med låg batterispänning eller en avbruten trådlös anslutning och förhindrar att larmsystemet triggas eller avbryter meddelandelinjen vid en nödsituation.

Smarta öppningssensorer med trådlös teknik

KONTAKT

AM OKNA B. Szymkowiak Sp. z o.o. Sp. k., Podmiejska 21a, 66-400 Gorzów Wlkp, Polen, Telefon (+48) 95 727 85 63 e-mail: info@amokna.eu