UTVÄNDIGA JALUSIER

Myggnät och insektsnät

 

Kunder som är endast intresserade av myggnät behöver inte köpa rulljalusier. För att täcka kundernas behov att få skydd mot insekter så erbjuder AM Okna:

  • Myggnät i karm (Väldigt enkel installation utan att behöva skruva eller borra i fönstret)
  • horisontella eller vertikala glidbara nät
  • Myggnät med gångjärn för dörrar
  • Skjutbara myggnät för dörrar

Myggnät i ram

Första lösningen – Aluminiumram i standardfärger:
Vit, Chokladbrun (Ral 8017), Mörkbrun (Ral 8022), Antracit (Ral 7016) eller i trästruktur: Golden Oak,
Winchester, Walnut, Mahogny med svart nät.
Installation med roterande hakar även till befintliga fönster.

Standardstorlek är 140 x 140 cm, andra dimensioner tillgängliga på begäran. På myggnät med bredd eller höjd över 150 cm läggs extra smala stolpar för att stabilisera konstruktionen.

Myggnätet finns i två versioner som standard eller exklusiv profil.

Andra lösningen – Aluminiumram med plasthörn (endast I vit eller brun färg) möjliggör icke-invasiv installation för befintliga fönster. Alternativet har mindre standardfärger, men det är möjligt att använda stålnät istället för standardnät.


Externa lösningar

Sunbreaker-systemet är ett mycket effektivt externt skuggningssystem, vilket också kan fungera som en dekorativ del av byggnaden. Sunbreaker är ett perfekt sätt att göra en byggnad mer arkitektoniskt attraktiv och för att minska energiförbrukningen från luftkonditionering. Fasadgardiner används tillsammans med ljus- och vindsensorer för lösningar som gör det möjligt att täcka under alla väderförhållanden.

Fasadgardiner som används tillsammans med sol- och vindsensorer är en lösning som gör att du kan använda dem på ett säkert sätt under alla väderförhållanden.

Refleksols är externa solskärmar gjorda av HIGH-T-TEX, Polyscreen, Material som upprätthåller en konstant temperatur i rummen och skyddar mot överdriven solstrålning. De är elektriskt eller radiokontrollerade med möjlighet att använda väderautomatisering. Refleksols finns i ett brett utbud av färger, mönster och designer - i 4 färgvarianter.

De kan installeras på ditt fönster eller på fasaden, och deras maximala dimensioner är 450 × 500 cm.


rolety zewnętrzne

System för externa jalusier som AM Okna erbjuder är ett universellt system som möjliggör en flexibel anpassning av jalusilådan till individuella behov.

 

Våra utvändiga jalusier består av PVC tillverkad i högsta kvalitet, som även är miljövänliga och helt blyfria och kan utrustas med integrerade myggnät eller elektrisk styrning.

 

Systemet har konstruerats baserat på många års erfarenhet och kunskap av experter och utövare av jalusiindustrin, uppfyller alla behov och krav som ställs för dessa produkter på den moderna marknaden.

 

Enkelt och intuitivt jalusi systemet. I jakten på teknisk perfektion, har vi inte glömt den visuella sidan av produkten och kvaliteten på alla komponenter. AM Okna tillhandahåller utvändiga jalusier för alla typer av byggnader i olika versioner.

   

Skydd mot temperatursvängningar

 

Fönster med jalusier kan avsevärt bidra till att minska den termiska trögheten i rummet och har bättre skydd mot värmeförluster . Detta minskar avsevärt kostnaderna för uppvärmning - besparingarna kan bli så höga som 40%. Att sänka ner jalusierna under sommaren förhindrar överhettning av lokalerna. Detta i praktiken löses genom kylning av temperaturen till en bekväm nivå, vilket även leder till betydande besparingar.

 

Ljudisolering

 

När det gäller byggnader som ligger i områden med högtrafikerade vägar, järnvägsstationer, flygplatser etc, blir bullerskydd allt viktigare. Korrekt monterade rulljalusier kan reducera nivån av de inre ljuden, även med flera decibel.

 

Privatliv

 

Utomhus persienner tillåter dig att effektivt skydda er från nyfikna ögon från utomstående personer. Denna lösning garanterar en tydlig avgränsnad zon av privatlivet och isolering från omvärlden.

 

AM Okna rulljalusier är det bästa valet för alla som värderar moderna skyddslösningar.

KONTAKT

AM OKNA B. Szymkowiak Sp. z o.o. Sp. k., Podmiejska 21a, 66-400 Gorzów Wlkp, Polen, Telefon (+48) 95 727 85 63 e-mail: info@amokna.eu